Komentet Tuaja
Es selamun alejkum ve rrahmetullahi ve bereketehu.Këtu mund ti shenoni komentet tuaja...

Name:
Your Email address:
Homepage:
Your message:

<-Back

 1  2  3  4  5  6  7  8 ... 24Continue -> 
Name:Jehona
E-Mail:hona_jehonzbavitu.net
Homepage:-
Time:11/18/2010 at 1:55pm (UTC)
Message:selam alekum ju pershendes dhe desha te them qe feja islame esht feja mae mir dhe mëe paster se te gjitha fejat tjera i pershendete gjith muslimanet

Name:xheneta 
E-Mail:xheneta_xhihadlive.com
Homepage:http://videoislamike.com
Time:11/19/2009 at 3:29pm (UTC)
Message:eselamu alejkum pershdnetje gith muslimanet poashtu ehde wep faqen jeni te mrekullushum vazhdoni slm

Name:-
Homepage:-
Time:09/26/2009 at 6:01pm (UTC)
Message:

Name:-
Homepage:-
Time:09/06/2009 at 9:01pm (UTC)
Message:

Name:-
Homepage:-
Time:08/09/2009 at 6:22am (UTC)
Message:

Name:-
Homepage:-
Time:08/06/2009 at 10:25am (UTC)
Message:

Name:orsela
E-Mail:tani1966live.com
Homepage:-
Time:07/29/2009 at 9:31am (UTC)
Message:esselamu alejkum ju bafte i madhi zot hallall

Name:E_Sinqerta
E-Mail:studentjalive.nl
Homepage:-
Time:06/11/2009 at 2:15pm (UTC)
Message:Esselamu Alejkum gjithve , Sa i perket webfaqes esht nje webfaqe shum shum mire Allahu ju shperbleft! ju uroj edhe me tutje shum suksese!

Name:-
Homepage:-
Time:05/28/2009 at 2:08pm (UTC)
Message:

Name:-
Homepage:-
Time:05/19/2009 at 7:13am (UTC)
Message:

Partneritet
 
www.XhamiaBair.net
www.Radioislame.com
 
© 2008 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. 93324 visitors në Videoislamike -- AdmiRaL
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free